Betal materialegebyr og få dit studiekort

Materialegebyret skal være betalt senest den 5. februar 2023.

Vær opmærksom på, at der ved for sen betaling pålægges et gebyr på 100 kr.

Som studerende på Erhvervsakademi Aarhus bliver du opkrævet et materialegebyr. Gebyret dækker licenser til faglige litteraturdatabaser, abonnementer, diverse kopierede materialer, studiekort m.v. Ud over materialegebyret kan der på nogle uddannelser være yderligere udgifter til fx studieture og læringsmaterialer, som skal betales sammen med materialegebyret.

I brevet med vigtig information finder du vejledning til, hvordan du betaler materialegebyret.

I løbet af din studietid vil du - ud over materialegebyret - få udgifter til bøger, materialer, deltagelse i studieture, udflugter og virksomhedsbesøg.

Studiekort – Dit ID under uddannelsen

Dit studiekort er din identifikation under hele din studietid på akademiet. Studiekortet er desuden et nøglekort, der giver dig adgang til Erhvervsakademi Aarhus' bygninger uden for normal åbningstid.

Du kan også bruge dit studiekort, når du i andre sammenhænge skal dokumentere, du er studerende – fx for at få studierabat i butikker, på museer, på barer og mange andre steder. 

Sådan får du dit studiekort

Vær opmærksom på, at du kun kan få udleveret dit studiekort, hvis du har betalt materialegebyret. 

I løbet af de første uger på studiet får du anvist et tidspunkt, hvor du - sammen med dit hold - skal have taget foto til studiekortet. 

Studiekortene bliver delt ud pr. hold i løbet af uge 6.